Ous “rellenos”

INGREDIENTS

  • 3 ous
  • maionesa
  • 1 llauna de tonyina
  • oli de girasol
  • sal

ELABORACIÓ

  1. Bollir els 3 ous 12 minuts i deixar-los refredar.
  2. Traure’n la closca i partir-los per la meitat. Retirar els rovells.
  3. Obrir una llauna de tonyina, colar l’oli i esmicolar-la.
  4. Posar les meitats de l’ou dur en una safata, cara a munt, i omplir els espais buits amb tonyina.
  5. Cobrir-ho amb maionesa.
  6. Els rovells que havíeu apartat posar-los en un colador i esmicolar-los amb una massa de morter, cobrint tota la safata.
  7. Posar a la nevera i servir ben fresquet.

ousrellenosOK

* A continuació podeu veure com heu d’esmicolar el rovell de l’ou:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s