Petxines d’aquella manera

INGREDIENTS

  • petxines
  • alls
  • 15 o 20 ametlles torrades
  • oli d’oliva
  • julivert

ELABORACIÓ

  1. Rentar les petxines i tenir-les una estona en aigua i sal, per a que deixin anar la sorra.
  2. En un morter picar bastants alls i força julivert. Afegir-hi les ametlles i seguir-ho picant fins aconseguir la textura d’una pasta granulada.
  3. En una cassola, si pot ser de terrissa, posar-hi un bon raig d’oli.
  4. Quan l’oli sigui calent, abocar la picada. Afegir-hi una mica de farina fins que es torri.
  5. Abocar-hi una mica d’aigua i quan arrenqui el bull afegir-hi les petxines.
  6. Deixar coure fins que les petxines s’obrin.
petxines

No afegiu sal a la cocció. Les petxines deixen anar-ne de l’aigua del mar i us quedarien massa salades. No us mengeu aquelles que quedin fortament tancades, podrien no estar en bon estat.

Un pensament sobre “Petxines d’aquella manera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s