Rostes de Santa Teresa

INGREDIENTS

  • pa sec tallat a llesques 
  • llet
  • 2 ous
  • sucre
  • 1 llimona
  • canyella en pols
  • oli de soja

ELABORACIÓ

  1. Començar per remullar en llet les llesquetes de pa sec.
  2. Afegir ratlladura de llimona i canyella per banda i banda.
  3. Batre un parell d’ous.
  4. Arrebossar les llesques amb l’ou batut.
  5. Fregir-les en oli ben calent.
  6. Absorvir l’excedent d’oli amb paper de cuina.
  7. Afegir-hi sucre i deixar refredar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s