Petxines d’aquella manera

INGREDIENTS

  • petxines
  • alls
  • 15 o 20 ametlles torrades
  • oli d’oliva
  • julivert

ELABORACIÓ

  1. Rentar les petxines i tenir-les una estona en aigua i sal, per a que deixin anar la sorra.
  2. En un morter picar bastants alls i força julivert. Afegir-hi les ametlles i seguir-ho picant fins aconseguir la textura d’una pasta granulada.
  3. En una cassola, si pot ser de terrissa, posar-hi un bon raig d’oli.
  4. Quan l’oli sigui calent, abocar la picada. Afegir-hi una mica de farina fins que es torri.
  5. Abocar-hi una mica d’aigua i quan arrenqui el bull afegir-hi les petxines.
  6. Deixar coure fins que les petxines s’obrin.
petxines

No afegiu sal a la cocció. Les petxines deixen anar-ne de l’aigua del mar i us quedarien massa salades. No us mengeu aquelles que quedin fortament tancades, podrien no estar en bon estat.

Un pensament sobre “Petxines d’aquella manera

Respon a lbll67 Cancel·la la resposta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s