INGREDIENTS
- carn picada de porc
- 1 ou
- una mica de pa ratllat
- ceba
- 1 tomàquet
- pèsols, albergínia o bolets
- sal i oli d’oliva
ELABORACIÓ
- Salar la carn picada.
- Barrejar-la amb l’ou i una mica de pa ratllat.
- Amassar-ho bé i fer pilotes de la mida que us agradi. Enfarinar-les, fregir-les i apartar-les en una cassola.
- A la mateixa paella trinxar ceba i tomàquet mal tallats. Sofregir-ho.
- Quan estigui enrossit, omplir la paella d’aigua i deixar -ho coure, a mig foc, fins que redueixi a la meitat.
- Passar-ho tot per la batedora de braç i abocar-ho a la cassola, amb les mandonguilles.
- Quan arrenqui el bull afegir la verdura que vulgueu: pèsols, xampinyons, albergínia fregida, etc.
- Tancar el foc quan les verdures estiguin cuites.

Com més lentament les cogueu més tendretes i gustoses quedaran.