Estofat de vedella

INGREDIENTS

  • vedella d’estofar tallada a quadrets petits
  • ceba
  • alls
  • tomàquet madur
  • pèsols
  • ou dur

ELABORACIÓ

  1. Rostir la carn amb un raget d’oli i de vi blanc.
  2. Afegir-hi la ceba ratllada.
  3. Quan estigui daurada afegir els alls.
  4. Ratllar un tomàquet.
  5. Quan està tot ben rosset afegir-hi les patates tallades a daus.
  6. Remenar una mica la cassola i i afegir aigua . Millor que sigui calenta.
  7. Quan arrenqui el bull posar-hi el pèsols i l’ou dur.
  8. Deixar coure fins que les patates estiguin cuitetes i ja està.
ESTOFAT

La patata absorveix la sal. No us passéssiu amb la quantitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s