Pa de pessic

INGREDIENTS

  • 1 mesura de llet
  • mitja mesura d’oli
  • 1 mesura i mitja de sucre
  • 3 mesures de farina
  • 3 ous
  • llevat

ELABORACIÓ

  1. Escalfar prèviament el forn.
  2. Barrejar tots els ingredients.
  3. Abocar-los en una llauna folrada de paper de cuina i untada amb oli o mantega.
  4. Posar  la llauna a una alçada mitjana del forn. Coure durant  5 minuts  a foc viu (només heu d’encendre la part inferior del forn). A continuació deixar-ho coure entre 30 i 40 minuts més, a foc mínim (forn de gas).
coc

Per sobre hi podeu posar poma, cireretes i sucre. Li donarà una mica més de dolçor. Si no hi poseu res, el coc us serveix de base per a mones i pastissos que podreu farcir de melmelada i cobrir, per exemple, de xocolata, mantega, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s