Arròs de conill

INGREDIENTS

  • conill
  • arròs bomba
  • ceba
  • all
  • tomàquet
  • pebrot verd
  • carxofa
  • pèsols
  • sal i oli d’oliva

ELABORACIÓ

  1. Sofregir el conill.
  2. Afegir ceba a bocins petits i deixar coure lentament.
  3. Afegir pebrot i all.
  4. Afegir el tomàquet.
  5. Afegir les carxofes.
  6. Finalment afegir-hi els pèsols.
  7. Quan tot està sofregit abocar 3 cullerots d’aigua per 1 d’arròs bomba. Per cada persona es compta un cullerot d’arròs i els corresponents d’aigua. Si el cullerot és massa gros empreu la mida d’una tassa de cafè.
  8. Coure 18  minuts a foc viu.
  9. Tancar el foc, tapar i deixar reposar 5 minuts.
arròsOK

Si empreu un altre tipus d’arròs la mesura és: 1 d’arròs per 2 d’aigua més una mesura de “regal”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s